Tidligere hester

Søndervangs Unik (e. Uskudar des Malais, ue. Lancier, f. 1995) – DØD
Unik var min første “egne” hest. Dvs, jeg hadde han kun på helfôr, men jeg var heldig å disponere han fullt i over et år. Jeg rei stevnesesongen 2006 på han, og fikk mine første erfaringer som konkurranserytter på D-/L-stevnenivå med han. Vi konkurrerte mest LA, og debuterte også i MB. Unik gikk øvelser til Prix St. Georges, og vi fikk erfaring med å lukte litt på øvelser til dette nivået også. Unik leverte jeg etterhvert tilbake til eier, som videre solgte han. Unik er dessverre død nå.

Stall-K’s Regulus (e. Rubin-Royal, ue. Akzent II, f. 2002) – SOLGT
Regulus var den første hesten jeg hadde som jeg eide selv. Jeg hadde han i 2 år, og kjøpte han som 4-åring. Det var dessverre ikke noen match mellom oss, men han lærte meg mye, særlig med tanke på grunnleggende ridning. Regulus solgte jeg til en dyktig juniorrytter som etterhvert gjorde det bra med han på konkurransebanen, og fikk han opp til Prix St. Georges / MA.

De Caprio W (e. De Niro, ue. Sidney f. 2004) – SOLGT
De Caprio kjøpte jeg i 2010, og er den hesten på næværende tidspunkt som har gitt meg mest. Han kom til meg da han var 6 år, og han kunne på det tidspunktet kun skritt, trav og galopp. Vi hadde litt startvansker det første året, men når vi omsider fant hverandre, ble det mange fine år for oss. Vi plukket utallige premier særlig i LA og MB, og var i flere sesonger en av de mest plasserte ekvipasjene på dette nivået på både D- og L-stevner. Vi hadde også flere start i Prix St. Georges og MA til over 60%. De Caprio gikk alle øvelsene til Intermediaire I/VB og han gikk stabile serier ned til enere. De Caprio utdannet jeg selv. Jeg solgte han som læremester i 2016 da han kapasitetmessig begrenset seg for å gå videre opp i klassene.

Noen av våre resultater:
» Utallige individuelle plasseringer fra LB til MB i 2012-2015.
» Klubbmester i LA i Skedsmo Rideklubb i 2012.
» Vinner av Stallboden-cup i LA i 2013.
» Deltok i Lag-NM for Skedsmo Rideklubb i 2014.
» 3. plass i Subaru Vintercup i MB i 2015.
» Første ekvipasje som fikk bronseknappen på samme hest under Birkebeinern Dressurfestival (tilsvarer 5 plasseringer på Birkebeinern Dressurfestival-stevnene i 2012, 2013 og 2015, har totalt 6 plasseringer med samme hest fra disse stevnene).
» Sølv i KM-lag i Østfold 2015.
» Bronse i KM individuelt for senior i Østfold 2015.
» Sølv i klubbmesterskap i Sarpsborg og omegn rideklubb i MB i 2015.
» Flere start i MA og Prix St. Georges i 2014-2015 til over 60-62%.