Tjenester

Programtrening: Kan tilby programtrening på alle nivåer opp til og med Grand Prix. Primært i vinterhalvåret.

Instruksjon: Kan tilby undervisning på alle nivåer.

Teoriundervisning: Kan skreddersys etter ønske. Tidligere foredrag holdt i forbindelse med temakveld i Sarpsborg og omegn rideklubb: “Hva er det dressurdommern ønsker å se?

Dømming: Praktiserer som nasjonal dommer opp til og med Grand Prix via NRYF (autorisert som DD4). Har dømt det meste av store stevner som er på nasjonalt nivå i Norge. F.eks. NM, Lag-NM, Hallmesterskap (HM), Breedersfinalen (både i dressur og feltritt) og store uttaksstevner på elitenivå. Jeg har også dømt på tilsvarende nivå på flere nasjonale stevner i Sverige, og i 2016 fikk jeg æren av å dømme dressurprøven for JR og UR under Nordisk-Baltisk mesterskap i feltritt.

Web-/mediatjenester: Jeg har også via dette firmaet tilbud diverse datatjenester som opprettelse av hjemmesider, enkel webscripting, fotografering etc. Dette er noe som jeg fremdeles tilbyr, men dette er ikke lengre det jeg ønsker å prioritere høyest.

Lokasjon: Primært Oslo, Akershus, Moss og Sarpsborg, men kan etter avtale tilby tjenester over hele Østlandet. Noe begrenset kapasitet.