Grand Prix-dommereksamen bestått

Grand Prix-dommereksamen bestått

Både denne sesongen og forrige sesong har jeg under flere anledning vært bisitter og skyggedømt diverse klasser på VA-nivå i Norge. Under NM på Hønefoss i august gikk jeg opp til DD4-eksamen. Eksamen ble bestått, og jeg er herved autorisert som Grand Prix-dommer (DD4)!

Foruten oppgradering til DD4 har det vært noe dømming siden juni. Jeg hadde min fjerde sommer under Sommardressyren i Färgelanda i Sverige. I august dømte jeg dessuten under L-/E-stevne på Borge og NM i Hønefoss, samt at jeg var overdommer på D-/L-stevnet på Skedsmo ved månedskifte og dømte i Lysekil i Sverige senere i september. Utover høsten vil tiden rettes mot egen ridning, da Bon Jovi hentes hjem fra Danmark 30. september. Han har nå blitt en riktig flott hest, vokst veldig mye på oppholdet, og lært å changere! Jeg ser virkelig frem til videre arbeid med han. Det blir også arrangering av noen dommerkurs på vegne av DDK, og en tur til Strömsholm i oktober for litt inspirerende påfyll i forbindelse med klinikk med Carl Hester.

Og.. Jeg debuterer som Grand Prix-dommer under L-/E-stevnet på Grenland. Det blir spennende!