Dommerkurs og vårens dommeroppdrag

Helgen 11.-13. mai var jeg på Epona på dommerkurs for Andrew Garner. Kurset ble arrangert i forbindelse med CDI-stevnet med innlagt Nordisk mesterskap for U25 og senior. Et meget godt kurs, med både teori og praksis.

Ellers har jeg forsøkt å holde en noe lag profil i forhold til mengden dømming. Ikke fordi jeg ikke liker det, men fordi jeg har prioritert å dra endel til Danmark i vår, og også har behov for litt fri. Det har likevel blitt noen oppdrag. I april dømte jeg unghestklasser på Borge, jeg var i Lysekil i Sverige og dømte MsvB, MsvA og Prix St. Georges siste helga. I mai dømte jeg en LC i forbindelse med D-stevnet vi hadde i egen klubb, og jeg var en dag i Hønefoss og dømte Prix St. Georges og en ponniklasse. I juni var jeg overdommer på D-stevnet i Lommedalen, og avslutter med L-/E-stevne på Skedsmo nest siste helg, og noe som har blitt en tradisjon, Färgelanda i Sverige siste helg (det blir i år fjerde år jeg tar turen på deres sommerstevne).

Ellers er Bon Jovi fremdeles i trening i Danmark, og det er selvfølgelig han jeg besøker de gangene jeg er der. Treningen går veldig bra, og selv begynner jeg å få hodet over vannet og begynner å glede meg til og få han hjem. Enn så lenge blir han en liten stund til, fordi jeg har mye på programmet fremover, og det passer godt med det treningsopplegget han følger nå.