Hallmesterskapene 2018

Hallmesterskapene 2018

Årets første dommeroppdrag har vært på Hallmesterskapene henholdsvis i Arendal og på Grenland. I Arendal dømte jeg begge dager, i tillegg til at jeg hjalp Line og Roomy da de startet “VA nivå A”. I Arendal dømte jeg MA begge dager, og henholdsvis FH og VB hver av dagene i tillegg. På Grenland to jeg kun turen på søndagen og dømte MB og ponni kategori II.

I forhold til Line og Roomy ble det en flott bronsemedalje i “VA nivå A”. Dette var sesongens første stevne, og på et nivå som fortsatt er veldig ferskt for dem. Vi har litt å lære i forhold til hvordan oppvarmingen bør legges opp, men lærte mye i løpet av helgen. Målet for sesongen er å bli mer rutinert på dette nivået, og selvfølgelig debutere i ordinær Grand Prix.

Ellers har det vært litt rolig på hestefronten. Jeg har sendt hesten i ridning i Danmark, fordi jeg har hatt litt behov for avbrekk selv. Jeg var en dag på Gøteborg Horse show i februar og fikk med meg küren (World Cup-kvalifisering), hvilket var veldig fint. Jeg ser frem til noen Danmarksturer utover våren, og gleder meg til å det. Jeg har snart vært et år i ny jobb. Daglig pendling til Oslo fem dager i uka tar på, men jeg kunne aldri i verden tenke meg å bytte tilbake til gamle forhold. Jeg trives veldig godt, og da får heller hest komme i andre rekke. Hest er tross alt bare hobby! Men med ukentlige elever blir det jo litt hest likevel.