Sesongens dømminger

Sesongens dømminger

Denne sesongen har det vært mindre dømming enn normalt. Våren var veldig travel med Trener1-kurs, arrangering av stevner i egen klubb, stevnedebut for Bon Jovi og ikke minst bytte av heltidsjobb i mai! Jeg har måttet si nei til endel oppdrag, og for første gang på flere år har jeg faktisk ikke dømte NM en gang. Dvs, jeg har derimot dømt NM for fjordhest da! Det har jeg faktisk aldri gjort før. I tillegg dømte jeg også Nordisk for fjordhest. I år var nemlig både NM og Nordisk for fjordhest i Østfold, og da tenkte jeg at jeg burde bidra med det også. Har alltid takket nei til fjordhest NM tidligere, ene og alene pga reisevei.

I tillegg har jeg vært og dømt i Sverige. For tredje sommer på rad var jeg i Färgelanda. I tillegg har jeg også vært og dømt i Strømstad i år.