Stevnedebut med Bon Jovi

Stevnedebut med Bon Jovi


I tiden mens hjemmesidene har vært nede, har jeg vært ute og debutert å stevnefronten med Bon Jovi. Vi har kun startet i det små, noen LC med lettridning i starten, og noen av de letteste LB’ene. Jeg har vært veldig fornøyd med hvor grei og ukomplisert han har vært å ha med seg ut. Noen premier har vi også fått, men alt i alt har settingen med alt fra man reiser hjemmefra, til at han er grei og fornuftig på oppvarming og videre i programmet vært en seier i seg selv. Det ene stevnet ville han ikke gå ut i en diger sølepytt, noe vi heller aldri har trent på hjemme. Det ble kostbart for resultatet i den ene starten, men vi fikk mange fine karakterer også. Vi får heller trene litt mer på sølepytter etterhvert. Treningsmessig ligger fokuset på grunnleggende trening, og egentlig ikke stevnestart og pushing oppover i klassene. For alle som lurer på 5-års, det har aldri vært en plan å starte det!