Line og Roomy på KOHS

Line og Roomy på KOHS

Line og Roomy har egentlig avsluttet UR-klassene nå, da hun er siste års UR i år. Etter EM har det vært en periode med litt fri/lett arbeid, litt fokus på Lag-NM som var i september, samt at vi har i det små begynt å lukte litt på øvelsene mot U25. I forhold til Kingsland Oslo Horse show fikk Line æren av å delta på klinikk med Pether Markne fredag 14/10. Opprinelig var det meninga å vise han mer på UR-nivå, men pga mangel på Grand Prix-ekvipasjer, ble det til at de viste noen øvelser på veldig tidlig stadie mot Grand Prix og U25. Roomy viste seg fra sin beste side, og gjorde en veldig god jobb, tross sin uerfarenhet på nivået.

Lørdag morgen dro Line og jeg videre til Danmark, for å levere Roomy til trening. Planen er at Roomy klargjøres for U25 og Grand Prix i vinter. Line kommer til å reise regelmessig ned for å ta del i utdanningen. Roomy har allerede vist gode evner til å ha talent for dette nivået, men vi trenger litt mer profesionell assistanse for å få han opp hit. Vi håper på å være klare for U25 neste år, og gleder oss veldig til fortsettelsen!